Helaas ..........

Helaas zal er dit jaar geen fysieke OA4D plaats kunnen vinden. Tot 1 juni 2021 zijn alle evenementen in de gemeente Haarlemmermeer afgelast. De OA4D 2021 in Nieuw-Vennep stond gepland van 1 juni t/m 4 juni 2021, echter gezien de huidige Corona maatregelen zal de OA4D nog niet plaats vinden als vanouds. Uiteraard vinden wij dit erg jammer, echter zitten we niet bij de pakken neer!

Want………

Maar wat dacht je van OA4D Home Edition 2021?!

Ook in 2021 gaat hét wandelfeest voor jong en oud toch door. Met de Avond4daagse – Home Edition komen deelnemers van alle leeftijden coronaproof in beweging en kunnen ze de officiële medaille verdienen. Met een speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app lopen de deelnemers hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. De deelnemers komen zo toch, op een leuke en uitdagende manier, in beweging. En wij willen u daarin graag meenemen!

De OA4D Home Edition vindt plaats van 29 maart t/m 30 juni 2021 

Startdatum en aantal km’s

De exacte startdatum bepaalt een ieder zelf. Tijdens deze speciale editie hoeven de vier dagen niet aaneengesloten gelopen te worden, maar ze moeten wel binnen twee weken volbracht zijn. Wanneer de deelnemers lopen, mogen ze ook zelf bepalen. Dat mag doordeweeks zijn of in het weekend, ’s avonds maar ook overdag. En voor iedereen die enthousiast is: je mag dit jaar ook vaker de Avond4daagse lopen!

Met behulp van de app kunnen deelnemers vanaf een zelf te bepalen locatie routes laten maken. Ze kiezen zelf de afstand: 2,5 – 5 – 10 kilometer. Daarbij is het startpunt gelijk aan het eindpunt. De app trackt de routes zodat de deelnemers ook inzicht hebben in hun prestaties. Nieuw dit jaar in de app zijn de aanmoedigingen die je hoort tijdens de wandelingen en de virtuele rustpunten met leuke opdrachten en motiverende berichtjes. Met deze nieuwe toevoegingen is de Avond4daagse – Home Edition dit jaar nog leuker geworden!

Inschrijven en kosten

Inschrijven kan vanaf 29 maart 2021 via https://www.avond4daagse.nl/deelnemers/avond4daagse-home-edition/inschrijven. Deze link kun je ook kopiëren en in een mailtje plakken! kun je We zullen als OA4D ook zorgdragen dat deze link beschikbaar komt op onze onze Facebookpagina beschikbaar komt.

Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid vier routes automatisch te laten aanmaken en de prestatie te laten meten. Ook ontvangen de deelnemers de officiële Avond4daagse medaille. Deze wordt persoonlijk door ons uitgereikt.

Goodiebag

Ook willen wij graag alle deelnemers voorzien van een goodiebag. Via de landelijke organisatie worden wij op de hoogte gesteld van de deelnemers aan deze Home Edition!

Nieuwsbrief/delen informatie

Mag ik u allen verzoeken deze informatie te delen? Scholen via hun nieuwsbrief, organisaties via hun website of facebookpagina!

We hopen op veel deelnemers!
Met vriendelijke groet,
Mandy Kuijk
(PR/Inschrijvingen)

De inschrijving voor de OA4D Home Edition start over ...........
2021/03/29 09:00:00
Foto's 2019 je weet wel van vroeger :-)


De eerste foto’s van dinsdag staan online.

Deze zijn gemaakt door Robert Joore

Bekijk ook zijn website 

De eerste foto’s van dinsdag staan online.

Deze zijn gemaakt door Hans Stellingwerf.
Bekijk ook zijn website 

Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Oranje Avond 4-Daagse lied.
mic

Oranje Avond 4-Daagse lied.  
(op de wijze van: “ ‘k Heb een tante in Marokko en die komt….”)

In Nieuw-Vennep loop je met O.A.4-D., hiep hoi.
En vertrekken doe je van het H.V.C., hiep hoi
We lopen dan 4 dagen
willen u zelfs vragen:
Kom vrijdag en breng bloemen voor ons mee. Hiep hoi.

We feesten met z’n allen even na, hiep hoi
We feesten met z’n allen even na, hiep hoi
We feesten met z’n allen
We feesten met z’n allen

      Tante in Marokko

 

Onze sponsors

[klik op het logo van de sponsor om de betreffende website te bekijken]