Het digitale inschrijfformulier werkt niet meer!

U kunt vanaf nu inschrijven.
Bij deze inschrijving zijn de kosten:

1). € 6.00 per persoon inclusief medaille en 
2). € 5,00 per persoon zonder medaille.  

Voor deze deelnamebijdrage kunt u aan een volledig verzorgde Oranje Avond4daagse deelnemen!

Individueel inschrijven (Deelnamebewij(s)zen kopen)

Hoe werkt het?
Vanaf 2019 betaalt u uw inschrijving meteen middels IDEAL en geeft u geen eenmalige machtiging meer af. Dit scheelt ons heel veel tijd en energie en u heeft uw deelname meteen voldaan. Daarover ontstaat dan geen discussie.

Onderstaand ziet u een nieuw inschrijfformulier t.b.v. uw deelname. In 4 stappen loopt u door het formulier. Let daarbij op dat u alle verplichte velden hebt ingevuld. Het formulier wordt alleen maar verstuurd als u alle velden juist heeft ingevuld. 

Stap 1:
U geeft aan welke deelnamebewijzen u wilt kopen. Er zijn er twee:
1). een deelnamebewijs zonder medaille en
2). een deelnamebewijs met een medaille.
U kunt maximaal 4 deelnamebewijzen aanschaffen per soort. U kunt dus 4 deelnemers met medaille aanmelden en 4 deelnemers zonder medaille. Wilt u er meer dan kunt u het beste kiezen voor een groepsinschrijving. Als u heeft aangegeven welke deelnamebewijzen u wenst, krijgt u te zien wat het totaal verschuldigde bedrag is. 

Stap 2:
Invoer van de gegevens van de contactpersoon. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het geval er iets niet klopt aan de deelnemersgegevens, bij calamiteiten tijdens de OA4D of als er andere problemen zijn. 

Stap 3:
Hier geeft u de door u benodigde gegevens van de deelnemer op zoals zijn/haar naam, welke afstand/route er wordt gelopen, de leeftijd en de hoeveelste keer wordt gelopen (het medaillenummer voor 2020).

Stap 4:
U klikt op het veld “kies een bank” en u komt automatisch in het inlogscherm van uw bank.  Vervolgens moet u inloggen bij uw bank en de opdracht geven voor het overmaken van het verschuldigde bedrag. Voor het ontvangen van  de deelnamekosten maken wij gebruik van de diensten van Mollie.

Stap 5:
Als uw betaling succesvol is geweest, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail met daarin de door u ingevoerde gegevens. Tevens vindt u in de deze e-mail informatie over starttijden en hoe u uw stempelkaart(en), polsbandje(s) en goodiebag(s) kunt ophalen op dinsdag 9 juni a.s. vanaf 16:00 uur.

U ontvangt niet nog een separate e-mail ter bevestiging van uw inschrijving van ons. Uw betalingsbevestiging welke u per e-mail ontvangt is tevens uw inschrijvingsbewijs.