Groeps inschrijvingen

Happy kids - closeupInschrijving geopend tot en met vrijdag 31 mei 2024  – 20:00 uur
Alle bij ons bekende deelnemende scholen/organisaties/groepen hebben een e-mail ontvangen dat de inschrijving van de groepen is geopend! De deelname kosten zijn als volgt:

€ 7,50 per per persoon (medaille is inbegrepen)

De sluitingsdatum voor groepen is nu vastgesteld op vrijdag 31 mei 20:00 uur. Na deze datum is inschrijving nog mogelijk middels een e-mail aan de organisatie (inschrijvingen@oa4d.nl) of op dinsdagavond 4 juni bij de organisatie en onder contante betaling van de deelnemersbijdrage van:

€ 10,00 per persoon (medaille is inbegrepen)  

Gaarne deelnemersbijdrage gepast te voldoen. De organisatie beschikt niet over wisselgeld!

Voor inschrijvingen na de sluitingsdatum van vrijdag 31 mei 2024 kunnen wij niet garanderen dat deze voorzien zijn van persoonlijke informatie. Dit omdat de deelnemerslijst op tijd bij de drukker moet zijn om verwerkt te kunnen worden. Uiteraard krijgt u een blanco deelnemerskaart waar mogelijk voorzien van een gepersonaliseerde sticker.

Wij verzoeken u vriendelijk voor het inschrijven van groepen de hier te downloaden Excel-spreadsheet te gebruiken. Door hier gebruik van te maken kunnen we alle inschrijvingen gemakkelijker verwerken. Bedankt alvast voor uw medewerking.

Extra invulinstructie inzake begeleiders en medaille
Voor begeleiders die tevens een medaille wensen aan het einde van de avond4daagse, dient u aan te melden als deelnemer met naam en toenaam (en medaillenummer) en te verwerken op dezelfde spreadsheet als de kinderen. Onder de kolom ‘Groep’ vult u in ‘begeleider’, zodoende weten we dat dit een betalende begeleider is.

Drinken/versnapering begeleider
Wij willen graag dat de ‘verplichte’ begeleiders ook gebruik kunnen maken van een hapje en een drankje. Per groep kinderen dienen deze aantallen begeleiders verplicht mee te lopen:
1 begeleider per 4 kinderen van 4 t/m 7 jaar;
1 begeleider per 6 kinderen van 8 t/m 10 jaar;
1 begeleider per 8 kinderen van 11 of 12 jaar.

Wilt u van te voren aangeven hoeveel stempelkaarten ‘begeleider’ u wilt ontvangen naast de eventueel betalende begeleiders (die opgegeven worden onder de deelnemers).

De begeleider met een stempelkaart ‘begeleider’ krijgt geen medaille aan het einde van de Oranje Avond4daagse.

Klik hieronder op de knop en kies ophalen/downloaden. Sla het bestand op en vul alle gegevens in.

Ophalen van de Groep-spreadsheet  Inschrijving-groep spreadsheet downloaden

Na het invullen van de Groep-spreadsheet gelieve deze te e-mailen naar inschrijvingen@oa4d.nl onder vermelding van de naam van de school/groep/organisatie.

Gelieve tevens te vermelden hoeveel begeleiders u per avond heeft gezien bovenstaande gratis begeleiders namens de OA4D.

Na ontvangst van de bevestiging van uw inschrijving per e-mail wordt tevens vermeld hoe u kunt betalen.

De kosten voor deelname zijn € 7,50 per persoon en dienen vooraf voor de gehele groep overgemaakt te worden naar Rabobank IBAN rekeningnummer: NL75 RABO 0112 7272 55 t.n.v. Stichting Oranje Avondvierdaagse te Nieuw-Vennep onder vermelding van de naam van de school c.q. de groep.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Het OA4D team