Individueel inschrijfformulier

De inschrijving via het website formulier is gesloten

Wij werken momenteel aan een systeem dat u uw inschrijving middels iDeal kunt betalen. Hierdoor kunt u nog niet inschrijven via de individuele inschrijvingen. De verwachting is, dat dit einde volgende week, vrijdag 19 april a.s. is geregeld! 


Ook dit jaar kent de OA4D een voorinschrijving en een inschrijving bij de start. De voorinschrijving sluit op vrijdag 31 mei 2019. De deelnemersbijdrage is € 6,00 p.p. als je deelneemt inclusief medaille en € 5,00 p.p. als je deelneemt zonder medaille. Voor deze prijs krijg je als deelnemer wel de goodiebag, een polsbandje met stempelkaart en uiteraard al het lekkers en drinken dat onderweg wordt geboden.

Na inschrijving – dinsdag 4 juni 2019

Na vrijdag 31 mei 2019 kan je je alleen nog opgeven bij de start op dinsdag 4 juni 2019 vanaf 17:00 uur op het Herbert Vissers College onder het voldoen van de deelnemersbijdrage van € 7,00 p.p. inclusief medaille en € 6,00 p.p. zonder medaille. Voor deze prijs krijg je als deelnemer wel de goodiebag, een polsbandje met stempelkaart en uiteraard al het lekkers en drinken dat onderweg wordt geboden. Daar wij niet over al te veel wisselgeld beschikken verzoeken wij u te zorgen voor gepaste betaling? Bij voorbaat dank!

Komt u op tijd? Dan kunnen wij uw inschrijving op tijd verwerken.